Vrijwilligers op Feyenoordvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Jacqueline

  Aanbod van Jacqueline

  Geplaatst door Jacqueline
  Overdag hou ik tijd over naast mijn betaalde baan. Ik ben handig op verschillende manieren: op de fiets boodschappen halen en brengen, lopend de hond uitlaten, op de computer brieven of C.V. maken, jo... Lees meer
 • Profielfoto van Sidney

  Aanbod van Sidney

  Geplaatst door Sidney
  Graag bezig met planten, natuur, dieren, schilderen, dingen maken of computer gerelateerde dingen. Wil graag weer meer activiteit in mijn leven brengen na lange tijd van medische klachten. Lees meer
 • Alle 50879 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Bea

  Aanbod van Bea

  Geplaatst door Bea
  Geef al jaren huiswerkbegeleiding, vooral aan kansarme kinderen. Bibliotheek nu gesloten dus momenteel tijd over. Heb 30 jaar voor de klas gestaan, mbo onderwijs. Ik gaf scheikunde natuurkunde en re... Lees meer
 • Profielfoto van Antoinette

  Aanbod van Antoinette

  Geplaatst door Antoinette
  Ik zoek iemand die van wandelen houdt. Zelf ben ik 100% afgekeurd vanwege GGZ en lichamelijke zaken zoals Reumatische artrose. Ik ben in Lisse komen wonen en kreeg daarna kanker. Inmiddels scho... Lees meer
 • Profielfoto van Paola

  Aanbod van Paola

  Geplaatst door Paola
  Het lijkt me enorm mooi om mensen een handje te helpen of ondersteunen, in moeilijke tijden als deze Lees meer
 • Profielfoto van Sissi

  Aanbod van sissi

  Geplaatst door Sissi
  Ben dol op honden uitlaten en of in het natuur lopen, ik wandel graag veel en in het verleden had ik 3 honden en ben nu af en toe honden oppasser en vind zo erg leuk om met honden wandelen, knuffelen ... Lees meer
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  Ik werk bij een bank, ben gecertificeerd financieel planner en kan mensen helpen met financiele zaken. Ik kan mijn tijd flexibel indelen. Heb daardoor overdag gelegenheid om een handje te helpen in de... Lees meer
 • Profielfoto van Darya

  Aanbod van Darya

  Geplaatst door Darya
  Mijn naam is Darya en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer op dit moment pedagogiek in Amsterdam. Naast mij studie lijkt het mij leuk om anderen te kunnen helpen of gezelschap te houden, door bijvoorbeeld s... Lees meer
 • Profielfoto van Monique

  Aanbod van Monique

  Geplaatst door Monique
  Werk als bedrijfsleider in de horeca, altijd al de intentie gehad om ook vrijwilligerswerk te gaan doen. Zit nu thuis en heb dus alle tijd om me nuttig te maken; lijkt me heel erg leuk! Lees meer
 • Profielfoto van Pauline

  Aanbod van Pauline

  Geplaatst door Pauline
  Ik heb sinds kort een bijstandsuitkering, omdat ik door de corona met mijn winkel heb moeten stoppen. Ik wil graag iets nuttigs doen voor anderen. Daar moet ik wel bij vermelden dat ik moet solliciter... Lees meer
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.