Vrijwilligers op Feyenoordvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Pieter

  Aanbod van Pieter

  Geplaatst door Pieter
  Ben Pieter een nette, sociale man met een beetje humor. Ben een persoon met veel geduld en heb een heleboel levens ervaring. Deze ervaringen wil ik gebruiken om mensen te helpen. Ben creatief, kan red... Lees meer
 • Profielfoto van Aysel

  Aanbod van Aysel

  Geplaatst door Aysel
  Ik hou van de mens, ben erg zorgzaam vind het zo fijn om iets te kunnen betekenen voor een ander die het nodig heeft. Lees meer
 • Alle 50879 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Karen

  Aanbod van Karen

  Geplaatst door Karen
  Ik vind het fijn om iemands dag mooier te maken en ben daarbij ook graag met voeding bezig. Lees meer
 • Profielfoto van Nettie

  Aanbod van Nettie

  Geplaatst door Nettie
  Tijd genoeg dus op zoek naar zinvolle tijdbesteding Lees meer
 • Profielfoto van Anton

  Aanbod van Anton

  Geplaatst door Anton
  Ik ben sinds. 1 januari met vervroegd pensioen en heb tijd te over. Ik wil deze tijd gedeeltelijk besteden met vrijwilligerswerk Ik ben ruim 39 jaar fysiotherapeut geweest met zelfstandige praktijk.... Lees meer
 • Profielfoto van Dinie

  Aanbod van Dinie

  Geplaatst door Dinie
  Ik ben al jaren gepensioneerd, voel me gelukkig en verveel me geen moment, maar kan en wil graag met een deel van m’n tijd het leven van iemand anders ondersteunen/verrijken/opfleuren. Lees meer
 • Profielfoto van Mika

  Aanbod van Mika

  Geplaatst door Mika
  Boodschappen doen voor kwetsbare mensen ivm coronacrisis. Hulp voor anderstaligen om Nederlands te leren (ik studeer zelf Arabisch) Creatieve activiteiten met kinderen/jongeren. Huiswerkbegeleiding... Lees meer
 • Profielfoto van Leon

  Aanbod van Leon

  Geplaatst door Leon
  Gezien de corona-periode en het structureel thuiswerken heb ik extra tijd die ik graag besteed aan vrijwilligerswerk. Zelf werkzaam in de ICT en van daaruit help ik graag anderen. (brede kennis op Win... Lees meer
 • Profielfoto van Jacqueline

  Aanbod van Jacqueline

  Geplaatst door Jacqueline
  Overdag hou ik tijd over naast mijn betaalde baan. Ik ben handig op verschillende manieren: op de fiets boodschappen halen en brengen, lopend de hond uitlaten, op de computer brieven of C.V. maken, jo... Lees meer
 • Profielfoto van Sandra

  Aanbod van Sandra

  Geplaatst door Sandra
  Hoi, ik ben Sandra. Het lijkt me leuk om naast mijn werk en gezin hulp te bieden aan mensen die graag een maatje willen hebben die zich eenzaam voelen of behoefte hebben aan gezelschap en om dan sa... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.