Vrijwilligers op Feyenoordvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Ad

  Aanbod van Ad

  Geplaatst door Ad
  Even ondersteuning leveren in bijv. modelbouw/knutselen voor een kind vanaf plusminus 8-9 jaar zodat ouders mogelijk wat rust hebben. Hebben zelf kleinkinderen dus zijn er mee bekend. Mijn partner wer... Lees meer
 • Profielfoto van Marianne

  Aanbod van Marianne

  Geplaatst door Marianne
  Vanwege de coronacrisis ligt mijn afstuderen momenteel al een tijdje stil. Het thuis zitten en niks doen begint me heel erg te vervelen, dus zou ik liever mijn tijd nuttig besteden door anderen te hel... Lees meer
 • Alle 50879 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Gerda

  Aanbod van Gerda

  Geplaatst door Gerda
  Met een onderwijsachtergrond en ervaring met verschillende culturen, wil ik mijn hulp aanbieden aan iemand die graag (beter) Nederlands wil leren spreken en/of lezen. Lees meer
 • Profielfoto van Caro

  Aanbod van Caro

  Geplaatst door Caro
  Hoi! Mijn naam is Caro en ik ben studente Social Work aan de HU. Mijn interesses ligt dan ook al bij het helpen van mensen. Ik zou graag, vooral in deze tijd, wat extra willen betekenen voor anderen... Lees meer
 • Profielfoto van Leon

  Aanbod van Leon

  Geplaatst door Leon
  Ik wil vooral bezig zijn in de tijd dat ik zonder werk zit Lees meer
 • Profielfoto van Olivier

  Aanbod van Olivier

  Geplaatst door Olivier
  Mijn naam is Olivier, Aangezien ik als ondernemer ook al 6 maanden thuis ben dankzij Corona en na overleg met mijn vrouw, vind ik het juist nu tijd om anderen te kunnen helpen die het in deze periode ... Lees meer
 • Profielfoto van Marja

  Aanbod van Marja

  Geplaatst door Marja
  Graag wil ik naast mijn baan iets betekenen voor anderen dmv vrijwilligerswerk. Ik ben sociaal, vriendelijk en gemakkelijk in de omgang. Ik zou op meerdere vlakken kunnen ondersteunen. Begeleiding act... Lees meer
 • Profielfoto van Anne

  Aanbod van Anne

  Geplaatst door Anne
  Mijn naam is Anne, 25 jaar oud en geboren en getogen in Rotterdam. Ik heb al een aantal jaar ervaring binnen de mediabranche als social media manager, maar naast het 'snelle wereldje' waarin ik leef, ... Lees meer
 • Profielfoto van Sofia

  Aanbod van Sofia

  Geplaatst door Sofia
  Ik ben een technische wiskunde student op de TU Delft. Ik hou van muziek maken (gitaar en ukelele), boeken lezen en problemen/puzzels oplossen. Ik zou heel graag naast mijn studie andere mensen helpen... Lees meer
 • Profielfoto van Faarnaz

  Aanbod van Faarnaz

  Geplaatst door Faarnaz
  Graag wil ik mensen helpen, want ik wil graag iets terug doen voor de maatschappij in deze moeilijke tijden van corona. Ook ben ik ervan overtuigd, dat je met een kleine bijdrage aan hulp iemand zijn ... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.