Vrijwilligers op Feyenoordvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Paul

  Aanbod van Paul

  Geplaatst door Paul
  Ik heb tijd om kleine klusjes uit te voeren Lees meer
 • Profielfoto van Jan Vos

  Aanbod van jan vos

  Geplaatst door Jan Vos
  ik ben 40 jaar directeur geweest van een basisschool, mijn hobby is de geschiedenis van haarlem. heb al veel rondleidingen gegeven voor kinderen. ik zou graag iets willen betekenen voor de gemeenschap... Lees meer
 • Alle 50879 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Rabia

  Aanbod van Rabia

  Geplaatst door Rabia
  Ik wou al mijn leven voor andere iets betekenen mijn heart voelt goed als it iets voor andere kan doen maar weet niet wat want ik heb nooit gewerkt dus weet niet hoe en wat of het mij lukt om het te d... Lees meer
 • Profielfoto van Aybike

  Aanbod van Aybike

  Geplaatst door Aybike
  Ik ben een derdejaars rechten student en ik wil graag mensen helpen en tegelijkertijd ervaring opdoen in de praktijk. Lees meer
 • Profielfoto van Jennifer

  Aanbod van Jennifer

  Geplaatst door Jennifer
  Ik kom graag bij u op bezoek om gezellig te kletsen over onderwerpen wat u leuk vindt om over te praten. Misschien vind u het leuk om ook een gezelschapsspel te spelen of een kleine wandeling te maken... Lees meer
 • Profielfoto van Juliette

  Aanbod van Juliette

  Geplaatst door Juliette
  Iets betekenden bijv de ontwikkeling van de ssnder Lees meer
 • Profielfoto van Flip

  Aanbod van Flip

  Geplaatst door Flip
  E.e.a. Wil ik graag telefonisch toelichten. Lees meer
 • Profielfoto van Irene

  Aanbod van Irene

  Geplaatst door Irene
  wil me graag inzetten daar waar nodig! Ben 58 jaar, moeder van 3 grote kinderen, hotelschool gedaan, altijd in mgt functies gewerkt, wil helpen bij huiswerk kinderen, taalachterstand, buddy of anders Lees meer
 • Profielfoto van Klaas

  Aanbod van Klaas

  Geplaatst door Klaas
  Heel simpel ....mensen moeten meer en vaker naar elkaar omkijken ...en ...dus elkaar steunen Lees meer
 • Profielfoto van Volkan

  Aanbod van Volkan

  Geplaatst door Volkan
  I am Volkan. I have been living in the Netherlands for 2 months. I want to do any voluntary work. I can speak turkish , spanish and intermediate english. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.