Vrijwilligers op Feyenoordvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Marjolein

  Aanbod van Marjolein

  Geplaatst door Marjolein
  Ik kan regelmatig hulp bieden, door de hond mee te nemen voor een wandeling. Wandelen doe ik graag, kan door omstandigheden zelf momenteel geen hond nemen. Lees meer
 • Profielfoto van Martien

  Aanbod van Martien

  Geplaatst door Martien
  goedemiddag ik ben sinds kort door lewy body uitgeschakeld voor regulier werk toch nog fit genoeg en wil graag andere helpen max 2-3 dagdelen om te beginnen delier cirkeltje van max ca 5 km ta... Lees meer
 • Alle 50879 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Petra

  Aanbod van Petra

  Geplaatst door Petra
  Mijn naam is Petra en ben 56 jaar. Op dit moment heb ik extra tijd beschikbaar om mensen te helpen... Een kleine groepsactiviteit buiten vind ik ook leuk, samen wandelen, yoga, of een tuintje opruim... Lees meer
 • Profielfoto van Rosa

  Aanbod van Rosa

  Geplaatst door Rosa
  Ik wil graag anderen helpen in deze tijd, omdat ik zelf nog wel gezond ben, alles kan doen en daar ook de tijd voor heb. Ik vind het prima om met vanalles te helpen. Ik heb redelijk wat basis kennis v... Lees meer
 • Profielfoto van Jolanda

  Aanbod van Jolanda

  Geplaatst door Jolanda
  Ik wil me graag nuttig maken. Lees meer
 • Profielfoto van Laurens

  Aanbod van Laurens

  Geplaatst door Laurens
  We zijn een gezin van 4 (2 kleintjes) en willen graag mensen in onze buurt ontmoeten en waar nodig helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  kontakt met andere mensen iets voor een ander kunnen betekenen of iemand met een technische vraag of probleem met computer Lees meer
 • Profielfoto van Ton

  Aanbod van Ton

  Geplaatst door Ton
  Ik ben sinds 1 oktober jl. met pensioen en heb nu tijd over om me in te zetten voor maatschappelijke taken. Graag wil ik dus een steentje bijdragen met name ouderen en zwakkeren in onze samenleving te... Lees meer
 • Profielfoto van Wendy

  Aanbod van Wendy

  Geplaatst door Wendy
  Ik ben momenteel werkloos en bezig met een omscholing waardoor ik veel tijd overheb. Hier wil ik iets nuttigs mee doen en vrijwilligerswerk lijkt mij een goede manier om toch bij te dragen aan de maat... Lees meer
 • Profielfoto van Zina

  Aanbod van Zina

  Geplaatst door Zina
  Ik ben alleen, en zou graag iets willen betekenen voor een ander,en om zelf iets om handen te willen hebben Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.