Vrijwilligers op Feyenoordvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Mohamad

  Aanbod van Mohamad

  Geplaatst door Mohamad
  Ik vind het leuk om mensen te helpen en delen Lees meer
 • Profielfoto van Sansiddhi

  Aanbod van Sansiddhi

  Geplaatst door Sansiddhi
  Ik zou gezelschap willen houden van eenzame ouderen die graag zouden willen praten over het leven en hun ervaringen. Ik zou dit willen doen om hun uit de isolatie te halen en meer te leren over mensen... Lees meer
 • Alle 50879 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Oriana

  Aanbod van Oriana

  Geplaatst door Oriana
  Ik zit zelf al een tijd thuis ivm werk kwijt door corona. Deed altijd vrijwilligerswerk bij een school maar valt helaas momenteel ook weg. En ik vind het wel een mooi gebaar om toch nog wat voor de me... Lees meer
 • Profielfoto van Ella

  Aanbod van Ella

  Geplaatst door Ella
  Beschikbaar op elke dag behalve woensdag en donderdag. Lees meer
 • Profielfoto van Annemiek

  Aanbod van Annemiek

  Geplaatst door Annemiek
  Ik las de oproep om een mevr de Nederlandse taal te leren Ik kan weer leren van haar taal. Lees meer
 • Profielfoto van Alvin

  Aanbod van Alvin

  Geplaatst door Alvin
  Het helpen en iets betekenen voor anderen geeft me voldoening. Ik wil als financieel administratief medewerker en of als sociaal maatschappelijk dienstverlener aan de slag wel met een vrijwilligersve... Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Kinderfeestje

  Geplaatst door Frank namens Kinderboerderij de Veldmuis
  Wil jij ook je verjaardag vieren op de kinderboerderij De Veldmuis? Dat kan! Er zijn heel veel mogelijkheden om het reuze gezellig te maken. Niet alleen mogen jij en je gasten de dieren voederen, ... Lees meer
 • Profielfoto van Eva

  Aanbod van Eva

  Geplaatst door Eva
  Ik ben gepensioneerd docent Engels. Ik ben al betrokken bij de stichting Roeivalidatie Rotterdam, maar ik wil graag nog iets méér doen om Rotterdammers die het minder goed hebben dan ik een handje te... Lees meer
 • Profielfoto van Janine

  Aanbod van Janine

  Geplaatst door Janine
  Ik zou graag mijn hulp willen aanbieden aan mensen met het boodschappen doen, maar ook een maatje willen worden van iemand die daar behoefte aan heeft. Ik ben in de avonden (in overleg) en in het ... Lees meer
 • Profielfoto van Gabrielle

  Aanbod van Gabrielle

  Geplaatst door Gabrielle
  Ik vind het leuk om mensen te helpen en mijn kennis te delen met andere. Ook vind ik het leuk om mensen wat gezelschap te geven in deze moeilijke tijd! Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.