Vrijwilligers op Feyenoordvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Roos

  Aanbod van Roos

  Geplaatst door Roos
  Mijn medemens helpen doe ik altijd graag en al helemaal in deze rare tijden. Ik hou van gezelligheid en vind lachen heerlijk. Net zoals in die keuken bezig zijn en door de natuur struinen trouwens. ... Lees meer
 • Profielfoto van Marijke

  Behanger

  Geplaatst door Marijke
  Door een muizenplaag is er in mijn huiskamer het nodige behang opgegeten. Ik heb nu 2 katten geen muizen meer daarom zoek ik iemand die zo vriendelijk zou willen zijn mijn kamer te behangen. MVG Marij... Lees meer
 • Alle 50879 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Zaneta

  dieren verzorgen

  Geplaatst door Zaneta
  Ik wil graag als vrijwilliger andere mensen of dieren helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Rick

  Aanbod van Rick

  Geplaatst door Rick
  Vanwege veel vrije tijd (door oa. Corona) wil ik me graag nuttig maken voor de medemens. Door bv. Boodschappen te doen, een hond uit te laten, iemand helpen/begeleiden met sporten of gewoon gezellig k... Lees meer
 • Profielfoto van Suzan

  Aanbod van Suzan

  Geplaatst door Suzan
  ik vind het leuk om te helpen voor mezelf en de ander. praatje, wandelen/ fietsen, ergens heen, gastvrouw/maatje/buddy Lees meer
 • Profielfoto van Erwin

  Aanbod van Erwin

  Geplaatst door Erwin
  Mijn naam is Erwin en zou het leuk vinden om mijn hulp aan te bieden en daarbij tegelijk mezelf te kunnen helpen. Zoek hier een soort buddy of maatje. Ben vroeger ernstig gepest geweest en ben daardoo... Lees meer
 • Profielfoto van Lucia

  Aanbod van Lucia

  Geplaatst door Lucia
  Ik wil mensen blij te maken. Ik wil iets mooi voor andere te doen en nieuwe dingen leren. Ik voel me het best wanneer ik anderen help. Ik ben gewoon om groceries voor andere mensen te kopen. Lees meer
 • Profielfoto van Maud

  Aanbod van Maud

  Geplaatst door Maud
  Naast mijn studie Human Resource Management heb/had ik een bijbaan in de horeca branche. Echter kan ik op dit moment niet aan het werk, omdat de horecagelegenheden zijn gesloten als gevolg van het cor... Lees meer
 • Profielfoto van Frans

  Vrijwilligers van Humanitas helpen u in Zaanstad, Wormerland en Oostzaan

  Geplaatst door Frans namens Humanitas
  Goed opgeleide vrijwilligers van Humanitas Zaanstreek-Waterland helpen u om nieuwe sociale contacten te leggen bij eenzaamheid, door Vriendschappelijk en Activerend huisbezoek, bij rouw en verlies, do... Lees meer
 • Profielfoto van Dunia

  Aanbod van dunia

  Geplaatst door Dunia
  I am new in the Netherlands, I used to volunteer to help vulnerable groups and refugees, now with the lockdonw and the stay at home situation, I want to feel useful. I don't speak dutch yet, still l... Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.