Vrijwilligers op Feyenoordvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Nathalie

  Aanbod van Nathalie

  Geplaatst door Nathalie
  Ben Nathalie 'n spontane/sociale vrouw & ook moeder van 44 die graag onder de mensen is en 't bovendien leuk vindt om dingen te ondernemen Lees meer
 • Profielfoto van Motilayo

  Aanbod van Motilayo

  Geplaatst door Motilayo
  Ik wil graag mijn steentje bijdragen om de wereld een beetje mooier te maken. Iedereen kan wat liefde en hulp gebruiken, daar wil ik graag mee helpen. Ik ben voornamelijk in het weekend beschikbaar. Lees meer
 • Alle 50879 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Iris

  Aanbod van Iris

  Geplaatst door Iris
  Ik heb best tijd over, ik zou de eenzame medemens graag ondersteunen door samen een kopje koffie te drinken, een wandeling te maken of bijvoorbeeld boodschappen te doen. Lees meer
 • Profielfoto van Rick

  Aanbod van Rick

  Geplaatst door Rick
  Ik wil graag iets terug doen voor de mensen ik heb jarenlang altijd aan mezelf gedacht op een verkeerde manier en hierdoor zou ik graag een ander iets willen geven of bij helpen zonder enige weerga Lees meer
 • Profielfoto van Joop

  Aanbod van Joop

  Geplaatst door Joop
  Ik ben gepensioneerd en ben in het verleden kok banketbakker en kaasmaker geweest. Daarbij heb ik o.a. leiding gegeven aan 19 tot 32 medewerkers. Ik ben ook actief via een uitzendt bureau als jongeren... Lees meer
 • Profielfoto van Gaike

  Aanbod van Gaike

  Geplaatst door Gaike
  Ik ben een grote dierenvriend en actieve vrouw die 4 dagen per week werkt. Ik heb tijd over om iets te doen voor iemand die vastloopt met de verzorging van de huisdieren. Lees meer
 • Profielfoto van Cobi

  Aanbod van Cobi

  Geplaatst door Cobi
  Ben op zoek naar vrijwilligerswerk waarbij ik mensen kan helpen om de taal te leren. Lees meer
 • Profielfoto van Petra

  Aanbod van Petra

  Geplaatst door Petra
  Ik ben de hele week beschikbaar en beschik over eigen vervoer. Tot maart ben ik in ieder geval beschikbaar, daarna waarschijnlijk ook nog wel even totdat ik een nieuwe baan gevonden heb. Voor mezelf w... Lees meer
 • Profielfoto van Jamil

  Aanbod van Jamil

  Geplaatst door Jamil
  Ik wil graag mensen helpen, al helemaal in deze tijd. Ik kan per week een paar uurtjes vrijmaken om te helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Hasan

  Aanbod van Hasan

  Geplaatst door Hasan
  Goedendag, mijn oude leraar helpt graag en ik ben loyaliteit verschuldigd omdat Nederland mij omarmt, ik verblijf in het Azc-kamp, ​​helaas zijn mijn Nederlands en mijn Engels niet goed.Ik wil mensen ... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.