Vrijwilligers op Feyenoordvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Cor

  Aanbod van Cor

  Geplaatst door Cor
  Ik zoek vrijwilligerswerk voor ca. 2 halve dagen/week (of evt 2 hele dagen). Ik wil niet werken met (te) grote groepen mensen, omdat ik dan te snel ben afgeleid en mij moeilijk kan focussen. Liever ve... Lees meer
 • Profielfoto van Wendy

  Aanbod van Wendy

  Geplaatst door Wendy
  Op dit moment zit ik zelf in de ziektewet en mijn ziektebeeld veranderd niet, zelf heb ik last van reuma en word door veel mensen uit mijn omgeving geholpen. Ik werk hierdoor ook weinig en zou graag m... Lees meer
 • Alle 50879 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Michel

  Aanbod van Michel

  Geplaatst door Michel
  Ik wil maatschappelijk betrokken zijn. Me inzetten voor anderen en bijdragen aan mijn eigen en andermans welzijn. Ervaring opdoen en mezelf ontwikkelen. Lees meer
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  Graag wil ik naast mijn 8 tot 5 baan iets kunnen betekenen voor mijn naaste. Ik ben vaak 's avonds of in het weekend beschikbaar om te helpen bij praktische zaken zoals koken, het doen van een boodsch... Lees meer
 • Profielfoto van Amy

  Aanbod van Amy

  Geplaatst door Amy
  Wie wordt er niet blij van anderen helpen? In het weekend en de avonden kan ik je met van alles helpen; huiswerkbegeleiding, koken, boodschappen doen maar ook marketing en event management. Lees meer
 • Profielfoto van Devi

  Aanbod van Devi

  Geplaatst door Devi
  Naast een baan wil ik graag als vrijwilliger aan de gang om iets te doen vanuit mijn hart. Gezien deze tijd wil ik een bijdrage leveren om iets moois van te maken. Lees meer
 • Profielfoto van Bram

  Aanbod van Bram

  Geplaatst door Bram
  ik ben graag bereid mensen, die niet met (regio)taxi of plusbus kunnen/willen reizen tegen vergoeding van autokosten te vervoeren naar bijv. ziekenhuis of anderszins; vooraf bellen, appen of mailen ma... Lees meer
 • Profielfoto van Jacqueline

  Aanbod van Jacqueline

  Geplaatst door Jacqueline
  Overdag hou ik tijd over naast mijn betaalde baan. Ik ben handig op verschillende manieren: op de fiets boodschappen halen en brengen, lopend de hond uitlaten, op de computer brieven of C.V. maken, jo... Lees meer
 • Profielfoto van Sidney

  Aanbod van Sidney

  Geplaatst door Sidney
  Graag bezig met planten, natuur, dieren, schilderen, dingen maken of computer gerelateerde dingen. Wil graag weer meer activiteit in mijn leven brengen na lange tijd van medische klachten. Lees meer
 • Profielfoto van Bea

  Aanbod van Bea

  Geplaatst door Bea
  Geef al jaren huiswerkbegeleiding, vooral aan kansarme kinderen. Bibliotheek nu gesloten dus momenteel tijd over. Heb 30 jaar voor de klas gestaan, mbo onderwijs. Ik gaf scheikunde natuurkunde en re... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.